Svært store sportsblogger i utlandet

Flere av de store internasjonale avisene har egne sportsblogger som oppdaterer leserne om nyheter og hendelser innen sportsverdenen.

Den mest kjente av disse sportsbloggene er kanskje The Guardian sports blog. Her finner du hovedsakelig nyheter om idretter som er populære i England, blant annet tennis, fotball og cricket.

Hvis du ønsker et variert utvalg av sportsblogger å velge blant, kan du gå til nettsiden Sportsblog.com. Dette er hjemmebasen til mange sportsbloggere. Noen blogger om sport og idrett generelt, andre konsentrerer seg om en bestemt sport, eller et bestemt lag. Sportsblog.com ønsker seg også nye bloggere, som kan skrive om andre idretter, eller andre synsvinkler.

Yahoo har også en sportsblogg på sine nettsider. Du finner den på sports.yahoo.com/blogs. Her kan du holde deg oppdatert om nyheter fra sportsverdenen. Sportsblogmovement på wordpress og tribesports.com/blog er eksempler på andre sportsblogger. Hvis du er interessert i spansk fotball, kan du prøve bloggen spanishfootballsports.blogspot.com.

Mange enkeltpersoner lager også egne sportsblogger. Et stort antall av disse bloggerne er engelskspråklige, noe som gjør bloggene tilgjengelige for alle som kan engelsk. Keepitrealfantasysports er en litt annerledes sportsblogg der bloggeren også legger til fantasifulle kommentarer. Den har blitt kåret til en av de beste sportsbloggene. På den samme listen finner du også The Daily Chatter! Sports Edition! av P.J. Tebin, The Sports Source, som handler mest om amerikansk sport og sportsnewsfactory’s blog.

Hvis du er en fan av Real Madrid, bør du lese bloggen The All-Whites, som er dedikert til nettopp dette laget. Navnet på bloggen henspiller på lagets helhvite drakter.

The Every Sports Blog er også på listen over de beste engelskspråklige sportsbloggene. Her blogges det om alle typer sport. Selvsagt finnes det også sportsblogger på andre språk enn engelsk, men da må man kunne språket for å ha noe utbytte av dem.