Populære videoslots

Videoautomater, eller videoslots, er kjent for stort mangfold. Innenfor denne sjangeren finnes det spill med utrolig mange temaer. Det store utvalget av temaer gjør at alle kan finne noe de liker. Automatene kan også variere i antall hjul og etter hvor mange ekstrainnslag de har. Noen av disse spillene er svært avanserte, med mange nivåer. Det finnes videoautomater for både nybegynnere og erfarne spillere, og alle har sine favoritter.

Likevel er det noen videoautomater som blir bedre mottatt enn andre. Disse spillene blir skikkelige klassikere. Som regel er det lett å finne disse spillene, for casinoene lager ofte lister over populære spill. Et spill som går igjen på nesten alle favorittlister, er Starburst. Dette spillet er både enkelt å lære og fantastisk fargerikt og morsomt.

Immortal Romance er et annet spill som fortsetter å fascinere spillerne. Dette spillet handler om vampyrer og kjærlighet, og spillet kjennetegnes ved at det har en skikkelig bakgrunnshistorie som fortelles underveis. En annen klassiker som fortsatt slår an blant spillerne er Gonzo’s Quest, som handler om en oppdager på leting etter gullbyen Eldorado.

Spilleautomater med historiske temaer slår også an, enten det er vikinger, faraoer eller gamle guder. Også norrøne guder er et populært tema i spilleautomater, med kjente spill som Thunderstruck 1 og 2. Det litt sære og morsomme slår også an, for eksempel spillet Gold Diggers, som handler om to brødre som graver etter gull sammen med en vakker jente.

Alle som elsker det vakre og magiske kommer til å like spillet Glow, som handler om nordlyset og dyr som lever i nordområdene. Fruktmaskiner er også populære, til tross for at det stadig kommer nye og avanserte spill. Fruit Bonanza, Fruit Fiesta, Fruit Salad Jackpot og Fruit Shop er bare noen av de mange spillene innen denne sjangeren. Det finnes til og med fruktautomater med juletema.