Kjente norske bloggere

De fleste norske motebloggere er unge kvinner eller jenter. Mange er såkalte rosabloggere. Men det finnes også suksessfulle, mannlige motebloggere. Marius Troy er en norsk mann som har blitt en internasjonalt kjent moteblogger med sin Ben Trovato Blog.

6108713-blog-word-shows-weblog-blogging

Navnet Ben Trovato er italiensk og betyr godt funnet. Navnet henspiller på hans ønske om å finne nye talentfulle motefotografer.

Marius Troy er opprinnelig fra Fredrikstad, men bor nå i USA. Han begynte å kjøpe moteblader da gikk på Kunsthøgskolen i Oslo. Han kjøpte dem ikke mest for motens del, men for bildene. Han flyttet senere til USA og pendler nå mellom LA og New York. Bloggen bentrova.to ble startet i juli 2009 og har gradvis vokst seg populær.

Marius ønsker å publisere bilder fra nye motefotografer. Han vil gjerne finne fotograftalenter og gi dem et sted å vise bildene sine, ettersom det kan være vanskelig for nye fotografer å få bildene publisert andre steder. For ham handler motefotografi ikke bare om klær, men også om fotokunst.

Marius Troy er ennå ganske ukjent i Norge men bentrova.to er populær i USA, England, Tyskland, Frankrike og Italia. Marius har samarbeidet med kjente navn innen moteindustrien, blant annet Dolce & Gabbana.